Waldorfpodden


Idag släpper Waldorfskolefederationen det allra första avsnittet av Waldorfpodden.

I första avsnittet intervjuas Helena som är förälder på en Waldorfskola. Intervjun skedde utomhus en varm och blåsig dag i början av sommaren och därför blev ljudkvalitén lite sämre på ett par ställen.

Tanken med denna podcast är att den ska innehålla samtal och intervjuer med personer som på ett eller annat sätt har kommit i kontakt med Waldorfpedagogik och antroposofi.

Den som intervjuas behöver inte vara positivt inställd till Waldorfpedagogik eller antroposofi. Den behöver inte heller fullt ut känna till vad det är för något. Podden ska nämligen lyfta både positiva och negativa saker med waldorfpedagogik och antroposofi och ta upp ämnen som lyssnarna sedan kan diskutera vidare kring.

Vill du som läser detta bli intervjuad? Vet du någon som du tycker borde vara med i ett avsnitt? Hör av dig till sekretariatet@waldorf.se

4 reaktioner till “Waldorfpodden

  1. Hej! Jag hade velat lyssna på podden från telefonen, men kan inte hitta den i Podcaster på Iphone. Har ni möjlighet att publicera podden där för att lättare kunna följa när ni släpper nya avsnitt?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s